KEZDETEK... 

A cég magját tervezőgrafikusok alkotják, akik 13 évvel ezelőtt kezdtek dolgozni egymás mellett – akkor még függetlenként. Ahogy az ügyfélkör nőtt és a feladatok egyre nagyobbak, összetettebbek lettek, céges formában koncentrálták képességeiket. Az új kihívásokhoz stratégiában is jártas tervezőgrafikus kollégákat és szövegírót kerestek, az ügyfelekkel való kapcsolattartást pedig tapasztalt ügyfélkapcsolati munkatársakra bízták. A többletkapacitás tovább szélesítette a csapat lehetőségeit, így 2001-től a stúdió már hatékony ügynökségként működik.

ÍGY GONDOLKODUNK... 

Gyorsabbak és hatékonyabbak vagyunk, ha kis létszámú csapatunk minden tagja – beleértve a tulajdonosokat is – részt vesz a munkában. Az információ veszteség nélkül jut el ügyfeleinkhez, ha maguk az alkotók mutatják be a stratégiai koncepciót vagy a kreatívumot. Ügyfeleinkkel is törekszünk a csapatmunkára, mert hatékony reklámot csak közösen, egymás céljait, szempontjait tökéletesen megértve alkothatunk. A tehetség mellett fontosnak tartjuk a képzettséget is és a folyamatos szakmai megújulás képességét, hogy az új kihívásokra képesek legyünk nem megszokott válaszokat találni. Nyitott szemmel járunk a világban, figyeljük a legújabb trendeket, nyitottak vagyunk a legújabb technikai megoldásokra. Munkánkat akkor tartjuk eredményesnek, ha a ránk bízott márka/termék sikeresen szerepel, ezért minden arculatot és kommunikációt e cél érdekében gondolunk ki és valósítunk meg.

ÍGY DOLGOZUNK... Szeretnénk, ha látnád, hogyan állunk neki egy új feladatnak, mik egy fejlesztési folyamat lépései. Természetesen minden kihívás más és más megközelítést kíván, így a mellékelt folyamatábra csak egy példa, esetenként ettől eltérhetünk:


TÁBLÁZAT NAGYÍTÁSA >

ÍGY LÁTJUK A JÖVŐT... Ezután is munkáink minőségére alapozzuk sikereinket. Továbbra is családias környezetben, a jelenlegi csapatszellemet megőrizve kívánunk együtt dolgozni. Figyelünk arra, hogy cégünk mérete kezelhető maradjon, és mennyiségi szempontok soha ne hassanak kedvezőtlenül a minőségre. Partnereink továbbra is azért fordulnak hozzánk, mert tudják, hogy mi mindig megkeressük azokat az eszközöket, lehetőségeket és ötleteket, amik sikeressé teszik termékeiket, márkáikat.


SIKEREINK... 


Bomba Energy drink


Megbízás: A termék arculatának meghatározása, piaci bevezetése, teljes kommunikációja, illetve a gyártások koordinációja.

Eredmény: 1998–2000-ig 86%-os piaci részesedés elérése. Együttműködésünk alatt 6 országban vezették be a terméket.

Coca-Cola


Megbízás: 1998–2002-ig kizárólagos illusztrációs munkák.

Imperial Tobacco Magyarország


Megbízás: Egy vadonatúj nemzetközi márka, a MOON cigaretta és a MOON cigarettadohány megalkotása, arculata, teljes kommunikációja egy addig üres piaci szegmensben, az Imprial Tobacco hivatalos, kizárólagos reklámügynökségként.

A páratlan piaci bevezetés eredménye:
1 év alatt elérendő 0,7%-os piaci részesedés helyett 8 hónap alatt 1,4 %-os, majd év végére 2,4%-os részesedés. A kirobbanó hazai sikerek után a márka nemzetközi eredményeket is elért, többek között a cseh, a szlovák és a szlovén piacokon.

Avon Cosmetics Hungary / A teljes Avon termékkör


Megbízás: 2002–2007-ig az Avon Cosmetics Hungary teljes körű, kizárólagos reklámpartnere volt.
Feladattípusok: Belső céges kommunikáció / belső tanácsadónői kommunikáció / Avon Bemutatótermek kommunikációs eszközei / stratégiai marketing-szaktanácsadás. / ATL kampányok / PR kommunikáció / rendezvények tervezése.

Eredmény: Today–Tomorrow–Always kampány (Salma Hayek) óriásplakátja elnyerte a legnagyobb tetszést keltő plakát címet.

Sanoma Budapest


Megbízás: 2004–2008-ig cégünk a lapkiadó vállalat megbízott reklámügynöksége.
Márkák: Füles rejtvénymagazin / Wellness magazin / Családi magazin / Rejtvényböngészde / Poénvadászat.
Feladattípusok: arculatfrissítés, piaci újrabevezetés, havonta frissülő reklámkampányok sajtótól a tv-reklámokig.

Eredmény: A Füles rejtvénymagazin a megújító piaci bevezetés után 67 000 példányban kelt el – egy hónap leforgása alatt közel 15 000 db-bal nőtt az eladás. Egyéb illusztrációs és grafikai tevékenységünkért a Sanoma Aranycerka-díjban részesített bennünket.

AL Holding


Megbízás: Teljes körű kizárólagos reklámügynökségként.
Projektjeink: Hegedűs-ház / Akvarell Ház / Teve-ház II., III., IV. / Premier Ház / Center Ház / Origó Ház / Fókusz Ház / Ikon Ház I-II. / Horizont Ház I., II. / Horváth-villa / Villa Azúr / Fórum Ház
Feladattípusok: A Társaság megalakulását követően folyamatos cégarculat- és stratégiai tervezés, brandépítő munka, marketing szaktanácsadás, reklámkampányok kreatív tervezése, kivitelezése, produkciós munkák, egyedi reklámeszközök tervezése és gyártása.

Eredmény: Az AL Holding az együttműködésünk alatt a magyar ingatlanfejlesztői és beruházói piac vezető szereplője.

Schering Club


Megbízás: A CTS Reklámügynökség illusztrációs megbízása.

Eredmény: Az elkészített plakáthirdetés kategóriájában díjnyertes lett a New York Fesztiválon.

CSAPATUNK... 
NAGYÍTÁS >


KOZMA TIBOR

CREATIVE / DESIGNER | Telefon: + 36 30 966 3384 | privát mail: csibi@boost.hu >

Miután elvégezte a Pécsi Művészeti Szakközépiskola alkalmazott grafika szakát, a Magyar Iparművészeti Egyetem ipari formatervezői, később vizuális kommunikáció szakának hallgatója, majd a pécsi Funny Film Stúdió animátora. Később szabadúszó, speciális (airbrush) illusztrációkat készít nagyobb nemzetközi ügynökségeknek (Pulblicis, Lowe GGK, Ogilvy & Mather, McCann Erickson, Leo Burnett, Grey). A magyarországi Coca-Cola kizárólagos illusztrátora 1998–2002-ig. A CTS Reklámügynökség megbízásából készített illusztráció kreatívja, díjnyertes lett a New York Fesztiválon. Vezető szerepet játszott a kezdeti grafikus alkotóközösség céggé szervezésében, majd a Boost alapító tagja 2001-ben. Jelenleg a cég egyik vezető designere, kreatív szakembere.

P. KOVÁCS TIBOR

CREATIVE / DESIGNER | Telefon: + 36 30 977 7477 | privát mail: pko@boost.hu >

A Lantos Ferenc Művészeti Iskolában szerzett tapasztalataival Pécsett alapít saját tulajdonú grafikai és dekorációs céget. 1999-től Budapestre költözik, ahol a Dekoratőr és Kirakatrendező iskola elvégzése után szabadúszó grafikus tervező. Tulajdonostársként jelentős részt vállal a Boost szervezésében és 2001-es megalapításában. Jelenleg a Boost egyik vezető kreatív szakembere, ügyfélkapcsolati vezetője.

GÖNCZI MÁRTA

MANAGER / CONTACT | Telefon: +36 30 212 5475 | privát mail: marti@boost.hu >

A bölcsészkart angol szakon végzi el, majd saját érdekeltségű cégnél kezdi menedzseri pályafutását – fő tevékenységi területe a vendéglátó-ipari üzemeltetés, és ingatlanmenedzsment. 2011 márciusában csatlakozik a Boost csapatához. Jelenleg kapcsolattartó és menedzser, ezen kívül a cég háttérműködésében, operatív munkájában is nélkülözhetetlen a szerepe.

GYARMATI SZABOLCS

MANAGER / CONTACT | Telefon[UK]: +44 77 208 408 24 | privát mail: szabolcs@boost.hu >

Debrecenben született, itt végez EU-szakértőként, politológusi diplomát szerezve. Az egyetem évei alatt magántanár, tolmács, pincér és szállodaportás. Dolgozik televíziós riporterként, pályázatíróként, óraadó a Debreceni Egyetemen, majd üzletfejlesztési vezető, marketing és sales manager. Széles körű tapasztalatait 2012-től kamatoztatja a Boost csapatában.

ALBERT ESZTER

CREATIVE / DESIGNER | Telefon : +36 70 618 7387 | privát mail: eszter@boost.hu >

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán magyar nyelv és irodalom szakon kezdte tanulmányait. Diplomát a budapesti KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafika szakán szerzett. Grafikusként 2010–2012-ig szabadúszóként gyűjtött tapasztalatot, majd a Café Design reklámügynökség tervezőjeként dolgozott. Jelenleg a Boost egyik állandó belső munkatársa grafikus–designer és nyomdaipari előkészítő munkakörben.

TÓTH ÁKOS SZILÁRD

COPY / CREATIVE

Egyetemi évei alatt a befogadás és a kifejezés elméletét, művészetét tanulta és kutatta. 1999-ben szövegíró lett a Hammer reklámügynökségben, hogy mindezeket gyakorolja. 2002-től junior kreatív igazgató. Ebben az évben csatlakozik a Boost csapatához stratégiai és copywriter szerepkörbe. 2008-ban tervező társával létrehozza a Fork and Knife-ot. Látásmódjával, kreatív márkaépítő, stratégiai és szövegírói munkájával továbbra is támogatja a Boostot.

DOBOS ÁDÁM

MARKETING STRATEGY – Külső együttműködő partner

A Közgazdaságtudományi Egyetem után 12 éven keresztül a dohányiparban dolgozik. A marketinges pozíciók után a magyarországi Imperial Tobacco ügyvezetője. Ezt követően csatlakozik a Boost csapatához. Szakmai tapasztalatait a stratégiai tervezés és a marketingtanácsadás területein kamatoztatja külsős tanácsadó munkatársként.

PETHEŐ BALÁZS

GRAPHIC DESIGNER – Külső együttműködő partner

A Pécsi Művészeti Szakközépiskola után a Magyar Iparművészeti Egyetem tervezőgrafikusi szakán végez 1994-ben, majd szabadúszóként speciális illusztrációkat készít. Azon kevesek egyike, akik a szabadkézi grafikán keresztül ismerték meg a mesterséget – ezt a tudását kamatoztatja a mai napig az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. 2001-ben csatlakozik a Boosthoz; jelenleg a Boost külsős grafikus munkatársa.

STREICHER ANDRÁS

CREATIVE / DESIGNER – Külső együttműködő partner

A Pécsi Művészeti Szakközépiskola alkalmazott grafika szakán, majd a budapesti Iparművészeti Egyetem grafika–tipográfia tanszékén alapozza meg szakmai tudását, majd a Pytheas Grafikai Stúdióban dolgozik vezető grafikusként. Később saját grafikai stúdiót alapít Art-Is néven. Jelenleg ő és cége a Boost egyik fő stratégiai együttműködő partnere.

EGYED KÁLMÁN

ONLINE PROGRAMMER – Külső együttműködő partner

A Hámán Kató KSZKI elvégzése után programozóként fejleszt kölönböző raktárnyilvántartó, számlázó rendszereket. Később 3D-s tervezőként és tervezőgrafikusként helyezkedik el. 2003-ban csatlakozik a Boost csapatához. Jelenleg külső munkatársként online programozással segíti a Boost munkáját, ha weboldalakhoz, adatbázis-építéshez, adminisztrációs felületek felépítéséhez, a legkülönfélébb online reklámokhoz vagy mobil alkalmazásokhoz van szükség a tapasztalatára.

PÁL TAMÁS

3D ANIMATOR / ONLINE PROGRAMMER – Külső együttműködő partner

A Kalmár László Számítástechnikai Szakközépiskola szoftverüzemeltető szakának hallgatója, majd rendszergazda és programozó. Közel 10 éves tapasztalata van 3D-s komputeranimációk és flash alapú webes médiumok tervezésében, programozásában. 2002-ben csatlakozott a Boost csapatához. Jelenleg külső munkatársként online stratégiai tanácsadással és programozói tevékenységgel segíti a Boost munkáját.